Житомирські правоохоронці затримали двох заїжджих крадіїв

Житомирські правоохоронці затримали двох заїжджих крадіїв

28.09.14 12:36 0 737
Один із затриманих «спеціалізувався» на велосипедах, другий – на будівельних матеріалах. Нині стосовно обох розпочато кримінальні провадження.

Кілька днів тому до Коростишівського райвідділу міліції звернувся 62-річний житель району, який повідомив, що за невідомих обставин зник його велосипед вартістю 700 гривень.

Оперативники карного розшуку та дільничні інспектори міліції, опрацювавши отримані у ході опитування місцевих жителів відомості, встановили, що двоколісник поцупив 43-річний житель Черняхівського району.

Під час слідства було встановлено, що чоловік причетний ще до одного кримінального правопорушення. Як виявилось, свій двоколісний транспортний засіб з його вини втратив ще один, 65-річний, житель району. Попросивши у пенсіонера його велосипед у тимчасове користування, шахрай не повернув його власникові.

А у двох жительок Коростишева зникли будівельні матеріали. Правоохоронці з'ясували, що зловмисник скористався можливістю вільного доступу до майна заявниць. Жінки не дорахувалися будівельних запасів на суму майже 7 тисяч гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили, що «будівельником» є 20-річний уродженець Баранівського району, який нині проживає в Коростишеві.

- За усіма фактами тривають розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, у ході яких і будуть встановлені всі обставини подій, - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Коростишівського райвідділу Олег Марківський. – За викрадення чужого майна чоловікам загрожує покарання від штрафів до трирічного позбавлення волі.

Коростишівський РВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: Хмельницькі ...

КОМЕНТАРІ