ДПА і ЗНО та підготовка до них

ДПА і ЗНО та підготовка до них

28.09.14 13:17 0 1214

Мабуть всі українці сьогодні чули дві абревіатури ДПА та ЗНО. Давайте розберемо, що ж це таке.

ДПА (державна підсумкова атестація) являться державною формю контролю за відповідністю освітнього рівня випускника школи навчальним програмам. ДПА майже аналогічна випускного іспиту, який школярі складали ще за часів СРСР тільки з деякими відмінностями. ДПА у 11 класі складають із трьох предметів:

1) математика або історія;
2) українська мова (переказ);
3) предмет на вибір.

ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання) - це тест, який проходять випускники Українських шкіл, бажаючі продовжити навчання у ВУЗах. За допомогою ЗНО визначають рівень знань абітурієнта. Сам тест представляє собою стандартизовані завдання, в результаті виконання котрих можна виміряти: навички, вміння, знання, особистісні та психофізіологічні характеристики абітурієнта.

Найчастіше лише уроків мало для того, щоб отримати самі кращі результати на іспиті — учень має готуватися ще й самостійно. Як же краще підготуватися до ДПА та ЗНО і де брати матеріали для підготовки?  Так наприклад сайт ТестОсвіт дає можливість ефективно підготуватися до ДПА http://testosvit.com/tests/dpa/. Тут у майбутніх студентів є шанс скласти тест ДПА з таких предметів, як: історія України, біологія, англійська мова, географія, математики, фізики, української мови та хімії. По завершенню теста ви отримаєте пояснення, де ви зробили помилки, що, в свою чергу, полегшить вам роботу над цими помилками. ТестОсвіт також дає можливість пройти тест ЗНО в режимі онлайн.

Особливістю цих тестів являються правильні та розгорнуті: ілюстрації, корисні посилання, таблиці та відповіді-коментарі на всі завдання тесту, тобто матеріали зі шкільного курсу для якісної підготовки, що дозволяє їх ефективно використовувати не тільки для перевірки знань, а й для вивчення предмету.

Самі ж тести підготовлені висококваліфікованими учителями, з урахуванням рекомендацій, вимог, новітніх методик та програм МОН України. Онлайн тести дають можливість дуже швидко підготуватися до ДПА, ЗНО та звичайних контрольних робіт. Тести ДПА та ЗНО включають в себе тести з минулих років. Завдяки таймеру часу, поверненню до невдало виконаного завдання для повтору, гнучкому налаштуванню завдань, запису результатів та іншим функціям ви можете використовувати ТестОсвіт в якості приватного онлайн репетитора.


Источник: http://testosvit.com/tests/dpa/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Хмельницькі ...
Наступна новина: Где лучше покупать детскую ...

КОМЕНТАРІ