На Волині працівники УДСБЕЗ виявили підпільний склад із підакцизними товарами

На Волині працівники УДСБЕЗ виявили підпільний склад із підакцизними товарами

30.09.14 15:59 0 633
Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Володимир-Волинського міського відділу міліції припинили роботу підпільного складу, де зберігалися та реалізовувалися підакцизні товари з підробленими марками акцизного збору.

Оперативники, отримавши інформацію про незаконну діяльність, відразу внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час проведення досудового розслідування працівники СДСБЕЗ спільно із співробітниками карного розшуку Володимир-Волинського МВ УМВС здійснили ряд оперативних закупівель підакцизних товарів сумнівного походження із підробленими марками акцизного збору у 37-річного мешканця міста.

Згодом під час проведення санкціонованих обшуків у помешканні та підсобних приміщеннях спритника правоохоронці виявили та вилучили підакцизні товари сумнівного походження (горілку та цигарки), тару, а також засоби для виготовлення таких товарів.

Окрім того, у квартирі за місцем фактичного проживання підозрюваного знайшли підроблені марки акцизного збору, а також ноутбук та копіювально-розмножувальну техніку, за допомогою яких чоловік імовірно виготовляв (фальсифікував) марки акцизного збору.

Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УДСБЕЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі 532 заклади ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники в ...

КОМЕНТАРІ