«Луцьк – Волинь – Україна – єдина країна!»: ІІ турнір з гри брейн-ринг на Кубок Луцького міського голови

«Луцьк – Волинь – Україна – єдина країна!»: ІІ турнір з гри брейн-ринг на Кубок Луцького міського голови

30.09.14 08:52 0 718
30 вересня 2013 року з нагоди відзначення Міжнародного дня туризму відбудеться другий турнір з гри «Брейн-ринг» на тему «Луцьк – Волинь – Україна – єдина країна!» серед студентів вищих навчальних закладів міста Луцька на Кубок міського голови.

Захід вже вдруге проводиться в рамках промоційної кампанії духовно-патріотичного спрямування «Я – Лучанин!».

Гра спрямована на популяризацію бренду Луцька серед студентської молоді, виховання любові і поваги до свого міста, Волині та України, заохочення до вивчення багатогранної і різноманітної культурно-історичної спадщини нашої держави, поглиблення й поширення знань з її історії та сучасності. Адже дуже важливо знати історію міста, рідного краю і країни, де ти навчаєшся та живеш, постійно відкривати для себе завісу таємниць та дивитися на Україну під новим для себе кутом зору. Адже особливо гостро постає питання цілісності України, єдності її народу, розуміння своєї причетності до творення її сьогодення та історії.

Тому, піклуючись про майбутнє нашого міста, з метою виховання мешканців, які люблять та цінують своє місто, Волинь і Україну проводиться гра.

Команда-переможець «Брейн-рингу» отримає перехідний Кубок міського голови і диплом переможця, а решта команд – дипломи та пам'ятні призи від Луцької міської ради.

Початок о 15:00 у Палаці культури міста Луцька.

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Юрій Турянський: «Усі ...

КОМЕНТАРІ