В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав машинобудівників з професійним святом

В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав машинобудівників з професійним святом

30.09.14 17:05 0 688
В обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня машинобудівника. Машинобудівників області привітали та вручили відзнаки голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, президент Волинської торгово-промислової палати Надія Мотронюк, Луцький міський голова Микола Романюк.

Володимир Гунчик у вітальному слові акцентував на тому, що машинобудівники краю ­ це потужна громада, яка здатна виконувати важливі завдання. “Я це знаю з власного досвіду, адже близько тридцяти років працював у цій галузі. Ви були, є і будете провідною галуззю економіки Волині. Шана вам і хвала”, ­ сказав Володимир Гунчик.

Міський голова Микола Романюк зазначав, що машинобудівна галузь переживала всякі часи та завжди достойно долала труднощі. “Тепер черга за вашою продукцією. У вас вчаться, як треба працювати в умовах світової глобалізації. Дякую вам за працю і за те, що дбаєте про людей”, ­ сказав міський голова і запевнив, що міська влада сприятиме втіленню планів машинобудівників та побажав присутнім на урочистостях та їхнім колективам Божої підтримки, удачі та злагоди.

Микола Романюк вручив Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток автомобілебудівної галузі України та з нагоди професійного свята - Дня машинобудівника працівникам дочірнього підприємства «Автоскладальний завод № 1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс»:

Гладунець Ларисі Юріївні, керівнику групи з кадрової роботи управління справами і персоналом; Струку Івану Степановичу, начальнику бюро електрообладнання управління головного конструктора; Фурману Анатолію Івановичу, столяру 5 розряду складального цеху.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ