Працівники ДАІ Волині затримали автомобіль, який був викрадений в Одесі , (+фото)

Працівники ДАІ Волині затримали автомобіль, який був викрадений в Одесі , (+фото)

30.09.14 09:07 0 1064
Здивуванню власника транспортного засобу не було меж, адже чоловік, нічого не підозрюючи, придбав автомобіль на ринку.

Працівники відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом, затримали автомобіль, який перебував у розшуку.

Увагу правоохоронців привернув автомобіль марки «Toyota Camry», оскільки на правому крилі були механічні пошкодження. Це викликало підозру щодо причетності автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди. При спілкуванні із 28-річним водієм, який без будь-яких заперечень надав працівникам Державтоінспекції документи на транспортний засіб, правоохоронці встановили: – Автомобіль за базами даними перебуває в розшуку, адже у травні його викрали в Приморському районі міста Одеса. На місце події викликали слідчо-оперативну групу луцького міського відділу міліції для встановлення усіх обставин, – розповів інспектор з розшуку ВДАІ з обслуговування міста Луцька Вадим Оксенюк.

Водій був неприємно здивований, оскільки автомобіль купив на авто ринку, тож, нічого не підозрюючи, спокійно їздив містом.

– При покупці автомобіля звернутися до відділення Державтоінспекції, щоби перевірити його на накладення будь-яких обмежень, навіть не прийшло на думку. Я був впевнений і нічого не запідозрив, - відзначив розчарований власник авто.

Державтоінспекція нагадує: аби не стати заручником подібної ситуації, при покупці або проведені інших операції з автомобілями обов'язково звертайтеся до відділення ДАІ, аби перевірити «історію» транспортного засобу, яким завтра керуватимите саме ви.

УДАІ УМВС України у

Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівному проводять ...

КОМЕНТАРІ