Ужгородським міліціонерам подарували бронежилети

Ужгородським міліціонерам подарували бронежилети

30.09.14 11:32 0 669
Допомагати та підтримувати ужгородських міліціонерів, які уже несуть службу на Сході, і тих, хто невдовзі туди вирушить, продовжують депутати та всі небайдужі громадяни.

захисну амуніцію для ужгородських міліціонерів, котрі невдовзі поїдуть у зону АТО на Схід країни, подарував депутат Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко. Три найсучасніші бронежилети класу «5+» оберігатимуть життя міліціонерів-добровольців.

Як розповів Володимир Володимирович, ці бронежилети придбані ним за власні кошти та кошти працівників його підприємства.

- Ми не могли залишатися осторонь і вирішили закупити для наших добровольців захисну амуніцію. Це мінімум, який ми можемо зробити для них, - каже Володимир Чубірко. – Повертайтеся додому живими та неушкодженими.

- Завдяки спільним зусиллям ужгородські міліціонери мають усе необхідне для того, щоб виконувати службові завдання, – каже очільник Ужгородського міськвідділу міліції Євген Калитич. – Ужгородські міліціонери з честю та гідністю виконають свій службовий обов'язок та повернуться додому живими й неушкодженими.

Керівництво ужгородської міліції вдячне всім небайдужим громадянам за підтримку.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ