На Хмельниччині працівники дошкільної освіти відзначили професійне свято

На Хмельниччині працівники дошкільної освіти відзначили професійне свято

30.09.14 16:10 0 643
Ось уже три роки поспіль 27 вересня працівники дошкільної освіти відзначають своє щорічне професійне свято – Всеукраїнський День дошкілля. У містах та районах області організовано різноманітні заходи, присвячені цій даті. На обласному рівні в рамках Дня дошкілля напередодні свята у Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти проведено семінар за темою «Проблеми організаційно-методичного забезпечення управління процесом оновлення змісту дошкільної освіти». Учасниками заходу були педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів, що працюють в інноваційному режимі. Педагоги ділились досвідом управлінської, методичної та педагогічної діяльності, презентували свої надбання та здобутки. В ході семінару було відкрито виставку педагогічного досвіду «Панорама методичних знахідок: досягнення, перспективи».

Здійснено нагородження грамотами та дипломами Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА переможців та призерів обласних конкурсів, фестивалів 2014 року.

26 вересня делегація від Хмельницької області брала участь у заходах з відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля у м. Києві, які проходили у Київському міському Будинку вчителя. З вітальним словом до представників дошкілля звернулись голова Комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України Лілія Гриневич, директор департаменту середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Кононенко, голова Асоціації працівників дошкільної освіти Ніна Омельяненко.

Під час урочистостей відзначили переможців Всеукраїнських галузевих конкурсів. Серед переможців – дошкільні заклади Хмельниччини.

Нагороди за І місце у Всеукраїнському фестивалі дитячого театрального мистецтва дошкільному навчальному закладу № 21 м. Кам'янець-Подільський вручила народна артистка України Наталія Сумська та керівник порталу «Педпреса» Дмитро Погорєлов.

Переможцям Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання у дошкільних навчальних закладах нагороди вручав перший заступник Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Володимир Авраменко. Дошкільний навчальний заклад № 9 м. Кам'янець-Подільський отримав нагороди та цінні подарунки за ІІ місце.

Ще одне досягнення кам'янчан у 2014 році – здобуття перемоги у VI Міжнародному фестивалі педагогічних інновацій. У номінації «Інновації у сфері дошкільної освіти» переможцем стала Дьоміна Наталя Іванівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 2 м. Кам'янець-Подільський, яка презентувала авторську роботу за темою «Формування духовно-моральних якостей, патріотичної свідомості дошкільників у процесі світорозуміння на ідеях краєзнавчої роботи».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ