На Хмельниччині рятувальники дбають про належний протипожежний стан об’єктів, що будуть задіяні під час проведення позачергових виборів

На Хмельниччині рятувальники дбають про належний протипожежний стан об’єктів, що будуть задіяні під час проведення позачергових виборів

30.09.14 17:34 0 694
25 вересня у залі засідань Красилівської райдержадміністрації проведено спільну нараду з керівниками закладів культури щодо попередження виникнення пожеж на об’єктах, що будуть задіяні під час проведення позачергових виборів народних депутатів України. У нараді взяв участь начальник Красилівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницької області Вадим Косінський, який звернув особливу увагу присутніх на приведення в належний протипожежний стан зазначених об’єктів.

«Про повну готовність виборчих дільниць можна твердити після виконання усіх запропонованих протипожежних заходів. В першу чергу, - наголосив рятувальник, - викликає занепокоєння стан електрогосподарства, забезпеченість первинними засобами пожежогасіння та стан відповідності приладів опалення.» Крім того, працівники ДСНС у ході наради провели протипожежний інструктаж та наголосили про суворе дотримання правил пожежної безпеки під час підготовки виборчих дільниць так і під час виборів.

Підсумовуючи проведену нараду, голова райдержадміністрації підписав наказ щодо створення спільних груп для належної підготовки об’єктів, що будуть задіяні під час проведення позачергових виборів. До них увійшли працівники райдержадміністрації, ДСНС, відділу культури та центру первинної медико-санітарної допомоги з огляду цих об’єктів.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині до ...

КОМЕНТАРІ