На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському налагоджена тісна співпраця між міськвідділом міліції та громадськими формуваннями

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському налагоджена тісна співпраця між міськвідділом міліції та громадськими формуваннями

30.09.14 13:35 0 669
Нещодавно у Кам'янець-Подільському міськвідділі міліції відбулася зустріч із членами громадського формування «Міська дружина», які регулярно надають допомогу правоохоронцям в охороні громадського порядку.

Майже 10 років Кам'янець-Подільський міський відділ міліції тісно співпрацює з громадським формуванням «Міська дружина». до складу формування входить близько сотні кам'янчан, понад 50% з яких — студенти місцевих вищих навчальних закладів.

З початку року членами громадського формування спільно з правоохоронцями здійснено 126 рейдів територією міста. Припинено 86 правопорушень. Перевірено 29 осіб, які знаходяться на профілактичних обліках в міськвідділі.

Налагоджена тісна співпраця дільничних міліціонерів та членів громадського формування в організації профілактично-роз'яснювальної роботи серед населення міста. Як наслідок, помічниками міліціонерів проведено 144 профілактичних бесіди в трудових колективах та серед мешканців міста.

Днями очільник міського відділу міліції Віталій Козярук зустрівся з членами громадського формування «Міська дружина».

— Поспілкувались конструктивно. Я чітко висловив позицію міського відділу міліції щодо спільної роботи та запропонував визначитись з формою співпраці і доцільною кількістю членів у формуванні, — зазначив Віталій Вікторович. — Адже провівши аналіз роботи громадського формування, для себе відмітив, що є люди, які постійно працюють, а є такі, які жодного разу не залучались до охорони громадського порядку. Хлопці з «Міської дружини» зі мною погодились. І вирішили переглянути діяльність кожного. Як позитив, хочу відмітити, що віднині систематично залучатимемо членів громадського формування до проведення стрільб, розробимо спільні графіки максимального залучення до відпрацювань, а найактивніших студентів будемо розглядати як кандидатів на службу. І ще одне, постійний зв'язок — робоча зустріч один раз на тиждень.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Свободівці вимагають ...

КОМЕНТАРІ