На Хмельниччині міліція і громада - новий підхід до побудови стосунків

На Хмельниччині міліція і громада - новий підхід до побудови стосунків

30.09.14 16:47 0 605
На Хмельниччині відбулася чергова зустріч дільничних інспекторів міліції Кам‘янець-Подільського міськвідділу та американських правоохоронців в рамках реалізації експериментального проекту, започаткованого минулого року, під назвою «Міліція і громада».

Згаданий проект в УМВС в Хмельницькій області презентували рік тому представники програми «ІСІТАР» посольства США в Україні. Команда провідних іноземних фахівців на базі світового досвіду розробила для українських правоохоронців підхід «Міліція і громада», який є своєрідним методом роботи, у ході застосування якого міліція тісно співпрацює з населенням з метою забезпечення безпеки у містах і селах, профілактики правопорушень, зниження рівня злочинності. Головна ідея проекту — покращити ефективність роботи органів внутрішніх справ та підвищити результативність вирішення проблем громади, пов‘язаних з безпекою, без жодних фінансових вкладень, лише шляхом оптимізації процесів.

Реалізація пілотного проекту в Україні вже більше року здійснюється на базі чотирьох областей, однією з яких стала Хмельниччина, а саме — Кам`янець-Подільський міський відділ міліції. Під час перебування у місті, команда проекту обговорила перші результати реалізації нових підходів у роботі. В цілому зустріч пройшла жваво та конструктивно, а представники «ІСІТАР» висловили задоволення роботою міськвідділу міліції.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: Для рятувальників ДСНС ...

КОМЕНТАРІ