Хмельниччина: міліціонери затримали зловмисника, який вчинив замах на мера міста Старокостянтинів

Хмельниччина: міліціонери затримали зловмисника, який вчинив замах на мера міста Старокостянтинів

30.09.14 14:49 0 610
Чоловік із ножем увірвався в кабінет міського голови і почав погрожувати йому фізичною розправою. На щастя, нападника вдалося швидко нейтралізувати і незабаром він уже давав свідчення у місцевому райвідділі міліції.

Надзвичайна подія сталася того дня, коли мер Старокостянтинова Микола Мельничук відзначав 61-ий день народження. У кабінет міського очільника увірвався невідомий чоловік із ножем у руках, почав гучно лаятися і погрожувати меру фізичною розправою.

На допомогу міському голові прийшли працівники міськвиконкому і за лічені хвилини холодну зброю із рук нападника вдалося вибити. Тим часом на виклик вже прибула слідчо-оперативна група Старокостянтинівського райвідділу міліції і затримала зловмисника на місці.

Микола Мельничук особисто подякував начальнику Старокостянтинівського райвідділу міліції Сергієві Слюсарчуку за професійне і оперативне реагування на подію його підлеглих.

Що ж стосується нападника, то ним виявився 39-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. На момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

— Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 «Погроза вбивством» та ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, оскільки судом обрано міру запобіжного заходу — взяття під варту, — повідомив начальник Старокостянтинівського РВ УМВС Сергій Слюсарчук.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Ужгородські ...

КОМЕНТАРІ