На Хмельниччині правоохоронці провели чергову пізнавальну зустріч зі школярами

На Хмельниччині правоохоронці провели чергову пізнавальну зустріч зі школярами

30.09.14 09:22 0 658
Днями працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Дунаєвецького райвідділу міліції та відділення Державтоінспекції провели чергову зустріч із учнями загальноосвітньої школи № 3, що у районному центрі.

Дунаєвецька загальноосвітня школа № 3 розташована на жвавому перехресті доріг, і питання дотримання дітьми правил дорожнього руху тут стоїть особливо гостро, а дорога до школи є щоденним екзаменом для хлопчиків і дівчаток. І щоб вони здавали його «на відмінно», до школи регулярно навідуються працівники Державтоінспекції. Правоохоронці знають, що саме у жвавих ігрових формах подання інформації закріплюються навички безпечної поведінки на дорогах і вулицях, засвоюються основні правила дорожнього руху, тому зустрічі інспекторів з дітьми завжди проходять активно, моделюються ситуації, у яких діти повинні прийняти правильні рішення як пішоходи чи пасажири громадського транспорту.

От і цього разу дітки влаштували цілу виставу із дорожніми знаками, малювали малюнки, пов'язані із правилами дорожнього руху, і за таку активність отримали гарний подарунок — інспектор ВДАІ Микола Літвінчук відчинив для школярів дверцята службового автомобіля, і усі бажаючі змогли посидіти на місці інспектора та ознайомитись із його роботою наочно.

Також із дітками мала розмову оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Аліна Кичак, яка зробила акцент на належній поведінці та недопущення порушень дисципліни в школі, а також розповіла про відповідальність за вчинення протиправних та протизаконних діянь.

— Подібні заходи у школах міста та району ми проводимо регулярно. Основну їхню мету вбачаю в тому, щоб дітки не боялися міліціонерів, а довіряли їм і дотримувались букви закону, — наголосив начальник Дунаєвецького РВ УМВС Сергій Яценко.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ