Призначено заступника начальника УМВС України в Івано-Франківській області

Призначено заступника начальника УМВС України в Івано-Франківській області

30.09.14 10:42 0 696
Полковник міліції Ігор Паніотов очолив кримінальну міліцію обласного управління внутрішніх справ та призначений заступником начальника УМВС України в Івано-Франківській області.

Відповідно до задекларованої Міністерством внутрішніх справ України позиції щодо відкритості діяльності міліції та призначення на керівні посади кандидатуру Ігоря Паніотова було представлено на обговорення за участю громадськості. На засіданні були присутні представники дорадчих органів – обласної організації профспілки атестованих працівників міліції, Громадської ради, «Самооборони».

Начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин ознайомив присутніх з біографічною довідкою та послужним списком Ігоря Паніотова. Службу в органах внутрішніх справ він розпочав у 1989 році з посади міліціонера відділу охорони. Надалі працював у різних підрозділах кримінального блоку міліції. На Івано-Франківщину перейшов з посади заступника начальника ГУМВС України в Одеській області.

Новопризначений заступник начальника обласного управління міліції зазначив, що усвідомлює покладену на нього відповідальність та намітив пріоритетні напрямки роботи.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ