Ветерани прикарпатської міліції допомагають у підготовці бійців батальйону "Івано-Франківськ"

Ветерани прикарпатської міліції допомагають у підготовці бійців батальйону "Івано-Франківськ"

30.09.14 17:43 0 736
На громадських засадах з травня поточного року ветерани міліції, які мають відповідну підготовку, опікуються прикарпатським батальйоном міліції спеціального призначення. Зокрема, навчають техніці рукопашного бою.

Практично усі інструктори, які навчають працівників молодого підрозділу є ветеранами ОВС. Зокрема, підполковник міліції у відставці, член обласної організації Асоціації ветеранів МВС України, майстер спорту з самбо та рукопашного бою, віце-президент Федерації рукопашного бою Івано-Франківської області Дмитро Таргонін навчає бійців рукопашному бою та тактиці дій в бойових умовах.

«Найголовніше це те, що в хлопців є бажання працювати, - зазначає Дмитро Михайлович. – На даний час до батальйону прийшло 30 нових бійців, до речі як з Прикарпаття, так і з різних областей країни, зокрема з Донбасу. Видно, як у них «горять очі», хлопці самовіддано займаються та навчаються рукопашному бою».

Наразі працівники спецбатальйону міліції «Івано-Франківськ», які проходять навчання, поділені на декілька груп. Одні навчаються на полігоні навчально-тренувального центру УМВС, де вони відпрацьовують тактичні стрільби, інші в залі працюють на килимі. Також заняття бойовими техніками відбуваються і на полігоні «Лисець», де бійці набувають практику в умовах, наближених до бойових.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сиротюк: Ефективну ...
Наступна новина: Володимир Гунчик: Мета ...

КОМЕНТАРІ