Прикарпатські УБОЗівці викрили посадовця-хабарника

Прикарпатські УБОЗівці викрили посадовця-хабарника

30.09.14 16:22 0 1018
Директор спортивно-юнацької школи на власний розсуд використовував своє службове становище. Зрештою, його притягують до кримінальної відповідальності за отримання неправомірної вигоди. Йдеться про хабар у розмірі п'яти тисяч євро.

Днями до директора однієї із спортивних шкіл Івано-Франківщини звернувся громадянин із питанням щодо працевлаштування. Освітянин «перейнявся» проблемою людини, якій дуже хотілось працювати у цьому закладі. Щоправда, небайдуже ставлення мало ціну: за місце роботи він зажадав хабар і розтлумачив, де та якими частинами слід передати цю суму. Під час цієї злочинної оборудки чоловіка затримали правоохоронці.

Наразі вирішується питання про оголошення фігурантові справи про підозру та обрання відносно нього міри запобіжного заходу. Правоохоронці проводять перевірку на причетність останнього до вчинення інших фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди.

Оперативний супровід кримінального провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України здійснюється працівниками відділу боротьби з корупцією УБОЗ УМВС в області. Санкція вказаної статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри – http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у зону АТО ...
Наступна новина: Особенности современных ...

КОМЕНТАРІ