У Львівській області під час пожежі евакуйовано 32 людей, 13 врятовано

У Львівській області під час пожежі евакуйовано 32 людей, 13 врятовано

30.09.14 10:58 0 654
27 вересня о 20:21 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Липова Алея, 9. Займання виникло в електрощитовій на першому поверсі пятиповерхового житлового будинку. За вказаною адресою негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. На момент прибуття рятувальників, сходова клітина та під’їзд були повністю заповнені димом. Одночасно з гасінням пожежі проводилась термінова евакуація мешканців. Рятувальники вивели на свіже повітря із задимленого середовища 32 мешканці. Врятували із задимлених приміщень 13 людей, серед яких немовля.

Внаслідок пожежі до лікувальних закладів потрапило 3 людини, серед них 2 дітей: 8-ми річна дитина та немовля віком 11 днів. Потерпілих у стані різного ступеня важкості госпіталізовано до лікарень міста. Завдяки злагодженим діям особового складу рятувальників, пожежа ліквідована о 20:58.

На місці події працювало 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки і 27 чоловік особового складу ДСНС України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Соціально-незахищені ...
Наступна новина: в рамках проведення заходу ...

КОМЕНТАРІ