Йосиф Ситник: "Конкурс мікропроєктів місцевого розвитку на Львівщині дозволить увічнити пам'ять героїв Небесної сотні та учасників українсько-російської війни"

Йосиф Ситник: "Конкурс мікропроєктів місцевого розвитку на Львівщині дозволить увічнити пам'ять героїв Небесної сотні та учасників українсько-російської війни"

30.09.14 14:52 0 719
У Львові 25 вересня 2014 року відбулося засідання конкурсної ради з питань реалізації "Програми проведення обласного конкурсу мікропроєктів місцевого розвитку на 2011-2015 роки". Про це повідомив перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації, керівник обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Йосиф Ситник.

За словами свободівця, під час засідання розглянули питання погашення заборгованості у фінансуванні мікропроєктів-переможців конкурсу 2013 року та ключових змін в обласній програмі на 2015 рік.

Йосиф Ситник зазначив, що максимальна сума субвенцій, яка має бути спрямована на фінансування мікропроєкту з обласного б'юджету на 2015 рік, збільшена до 75 тис. грн. Окрім того, невід'ємною складовою в залучених конкурсантом коштах має становити внесок територіяльної громади в сумі 5% від вартості проєкту. Також, відповідно до умов проведення конкурсу, загальна вартість мікропроєкту не може перевищувати 250 тис. грн.

Як повідомив перший заступник голови ЛОДА, під час засідання затвердили ключові пріоритети конкурсного співфінансування – це освітні проєкти та розбудова народних домів. Також на основі мікропроєктів місцеві громади через будівництво пам'ятників, встановлення меморіальних знаків, створення музейних панорам чи комплексів, зміни назв вулиць тощо зможуть увіковічнити пам'ять загиблих героїв Небесної сотні та загиблих під час російсько-української війни.

Йосиф Ситник також додав, що відповідно до плану-графіка проведення конкурсу мікропроєктів місцевого розвитку на 2015 рік, конкурсанти можуть подавати заявки із 1 жовтня до 14 листопада цього року. Переможців оголосять після затвердження Львівського обласного б'юджету на 2015 рік.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські ...
Наступна новина: Волинь: із 1 жовтня ...

КОМЕНТАРІ