Львівські правоохоронці отримали відзнаки за сумлінну службу Україні

Львівські правоохоронці отримали відзнаки за сумлінну службу Україні

30.09.14 13:21 0 661
Під час церемонії прийняття курсантами першого курсу Львівського Державного університету внутрішніх справ Присяги на вірність народу України, що відбулася 26 вересня, заступник Міністра внутрішніх справ України Микола Величкович нагородив відзнакою МВС України – нагрудним знаком «За відзнаку в службі» – бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів».

Він також оголосив подяки працівникам ОВС Львівщини, а також провів урочисту церемонію присвоєння чергових спеціальних звань учасникам антитерористичної операції.

«За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, беззавітну відданість справі охорони правопорядку, особисту мужність і відвагу, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України», - вказано у наказі Міністра МВС Арсена Авакова про нагородження відзнакою МВС: старшого лейтенанта міліції Олима Андрія Анатолійовича, командира роти БПСМОП «Львів», а також прапорщика міліції Петраша Василя Олексійовича та молодшого сержанта міліції Долинюка Дмитра Миколайовича – міліціонерів цього ж батальйону.

«Ці люди, котрих ми нагороджуємо – це офіцери та бійці, котрі проявили себе у зоні АТО, під час, прямо скажемо, бойових дій. Проявили свою мужність, сміливість і готовність захищати нашу державу. Це кращі з кращих», – наголосив під час церемонії нагородження заступник глави МВС.

Подяки були оголошені вісьмом працівниками ОВС Львівщини, а ще двадцятьом наказом Міністра внутрішніх справ присвоєні чергові спеціальні звання – від сержанта міліції до полковника міліції.

« ми нагороджували та оголошували подяки тим працівникам ОВС та бійцям батальйону «Львів», котрі заслужили це під час проведення АТО. Також ті працівники ОВС Львівщини, котрі брали участь в АТО, отримали чергові спеціальні звання. Наші хлопці з батальйону, котрих ми відзначали, виконували завдання у Луганській області і показали себе з найкращої сторони. І зараз ми готуємо подання на чергові нагородження, тому, що таких бійців у нас досить», – зазначив очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія.

Бійці батальйону міліції «Львів», котрі брали участь у церемонії нагородження, не приховували свого хвилювання.

«Це дуже хвилююча подія. І ця нагорода для кожного з нас надзвичайно важлива. Ми зараз перебуваємо на відпочинку, але вже найближчим часом знову відправляємось у зону АТО для виконання завдань по охороні громадського порядку. Там ми змінимо наших товаришів, котрі приїдуть на відпочинок», – розповів командир роти БПСМОП «Львів» Андрій Олим.

На завершення церемонії заступник глави МВС побажав усім працівникам ОВС Львівщини міцного здоров'я, мужності та наснаги у найважливішій справі, що лише може бути – захисті України.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Любарський раойн: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ