Колеги та рідні зустріли працівників Державтоінспекції Львівщини, які повернулися додому із зони АТО

Колеги та рідні зустріли працівників Державтоінспекції Львівщини, які повернулися додому із зони АТО

30.09.14 10:16 0 873
Додому зі Сходу країни повернулися працівники Державтоінспекції Львівщини. Правоохоронці місяць несли службу у зоні проведення антитерористичної операції. Колеги та рідні зустрічали хлопців зі сльозами радості на очах.

Після довгої розлуки правоохоронці, найперше, міцно обіймали своїх діток, дружин та батьків. Кажуть, саме розлука із ними була чи не найважчим випробуванням, а бажання повернутися додому, до рідних, допомагало долати всі труднощі.

«Хоча чоловіки й не плачуть, але у таку мить сльози важко стримати! Переповнюють емоції!», - діляться враженнями добровольці.

Іванка, дружина працівника ДАІ, який щойно повернувся зі Сходу, говорить: «Кожен день минав, ніби рік. З нетерпінням чекала дзвінка, хоч якоїсь вісточки, щоб знати, що з чоловіком все добре!».

Інспектор дорожньо-патрульної служби ДАІ міста Львова Микола Спурза – один із п'ятнадцяти добровольців, які у серпні вирушили у зону АТО. Правоохоронець каже: «Головне, що усі повернулися додому живі та здорові, у повному складі! Емоцій багато… Але найбільша радість – знову побачити рідних, наших дітей, дружин, матерів. Знаю, вони нас дуже чекали, молилися за нас!».

Доброволець додає: «Якщо буде потрібно, я готовий повернутися на Схід, аби захищати державу».

Керівник управління Державтоінспекції у Львівській області, полковник міліції Олександр Хутняк подякував правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов'язків, мужність та героїзм. «Це вже втретє працівники ДАІ Львівщини повертаються із зони АТО», - відзначив Олександр Хутняк.

Нагадаємо, у серпні цього року на Схід вирушили п'ятнадцятеро добровольців із лав Державтоінспекції області. Працівники ДАІ несли службу на блокпостах, а також допомагали доправляти у «гарячі точки» продукти харчування, спорядження, забезпечували супровід вантажів.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Як відзначатимуть 72-ї ...

КОМЕНТАРІ