Правоохоронці Львівщини викрили директора одного з ТзОВ, який привласнив земельні ділянки на суму майже 1 мільйон гривень

Правоохоронці Львівщини викрили директора одного з ТзОВ, який привласнив земельні ділянки на суму майже 1 мільйон гривень

30.09.14 11:38 0 616
Працівники міліції оголосили про підозру зловмисникові за вчинення кримінального правопорушення передбаченого за статтею 197-1 Кримінального кодексу України.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили директора одного з ТзОВ Бродівського району, який незаконно привласнив земельні ділянки загальною площею майже 1200 гектарів.

Під час проведення досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник привласнив 284 земельних ділянок на території двох сільських рад Бродівського району. Тим самим він заподіяв збитків законним власникам на суму майже 1 мільйон гривень.

Директору ТзОВ оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ