У Львівській області за вироком суду

У Львівській області за вироком суду

30.09.14 15:53 0 680
У Стрию суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 4 роки і 6 місяців 18 – річному місцевому мешканцю, котрий викрав дві скриньки з пожертвами.

Так, у жовтні минулого року до Стрийського міського відділу міліції звернулась місцева мешканка зі заявою про те, що з приміщення магазину де вона працює викрадено скриньку для пожертв. Жінка розповіла, що намагалась наздогнати грабіжника та кричала йому в слід. Однак, на її зауваження він не реагував та, вибігши з магазину, зник у натовпі людей. Викрадена скринька з пожертвами належала одному із благодійних фондів.

У ході досудового слідства правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 18- річний безробітний місцевий мешканець, раніше судимий.

Хлопець у вчиненому зізнався та розповів, що викрадені гроші потратив на власні потреби. У скриньці, за його словами, було 270 гривень.

Правоохоронці встановили, що на його рахунку ще одне пограбування. Наприкінці вересня минулого року з приміщення аптеки, що знаходиться поблизу місцевого ринку, йому вдалося відкрито викрасти скриньку для пожертв, в якій містилося 150 гривень. Не зробивши для себе висновків, у грудні місяці зловмисник знову вчинив кримінальне правопорушення. На території одного з місцевих училищ, чоловік шляхом шахрайства заволодів мобільним телефоном у неповнолітнього.

Врахувавши усі обставини справи, Стрийський міськрайонний суд за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186 (грабіж) та ч. 2 ст.190 (шахрайство) КК України призначив молодику покарання у вигляді 4 років 3 місяців позбавлення волі. До цього вироку суд частково приєднав невідбуту частину покарання у вигляді трьох місяців позбавлення волі згідно вироку Жовківського районного суду. Остаточна міра покарання, визначена судом, - 4 роки 6 місяців позбавлення волі.

Вирок вступив у законну силу.

Ольги Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі 532 заклади ...

КОМЕНТАРІ