Чернігівська міська рада прийняла Програму надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО

Чернігівська міська рада прийняла Програму надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО

30.09.14 17:14 0 645
26 вересня на пленарному засіданні 44-ї сесії міської ради депутати схвалили внесення змін до Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова на 2014-2018 роки, ініційованих міським головою Олександром Соколовим під час обговорення порядку денного.

Програма має на меті надання матеріальної підтримки мешканців міста, які потрапили у скрутні життєві обставини. Внесені зміни стосуються надання матеріальної допомоги та додаткових гарантій соціального захисту учасникам АТО та сімей, члени яких загинули під час проведення АТО.

У рамках програми передбачається надання допомоги особам рядового і начальницького складу, співробітникам Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які брали участь в АТО та сім'ям, члени яких загинули під час проведення АТО.

Крім того, депутати вивели зі складу виконавчого комітету міської ради Анну Романову у зв'язку з її звільненням. Також іншим рішенням міська рада внесла до складу комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян, які мешкають у гуртожитках, Миколу Миргородського замість Сергія Андроса.

Міська рада заслухала звіт заступника міського голови – начальника фінансового управління міської ради Віктора Бистрова про виконання міського бюджету за І півріччя поточного року. Депутати проголосували також про внесення деяких змін і доповнень до міського бюджету.

Депутати Затвердили Положення про управління культури Чернігівської міської радиу новій редакції та присвоїли комунальному позашкільному закладу "Чернігівська дитяча музична школа № 2" імені Є.В. Богословського.

Довідка: Музично-наукова діяльність Євгена Васильовича Богословського (1874-1941) була тісно повязана з Черніговом. Відомий піаніст, музикознавець, композитор та суспільно-політичний діяч, викладач, професор Московської консерваторії (1906 -1919 рр.) спрямував музичне життя Чернігівщини у річище високого академічного мистецтва та був "художнім керівником" музичного життя в регіоні ХІХ - І пол. ХХ ст. Протягом 22 останніх років життя жив і працював у м. Чернігові.

Міська рада розглянула також низку земельних та інших питань.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: Львівщина вшановує 148-му ...

КОМЕНТАРІ