В Житомирській області за добу рятувальники два рази надали допомогу по відкриванню вхідних дверей

В Житомирській області за добу рятувальники два рази надали допомогу по відкриванню вхідних дверей

30.09.14 16:16 0 644
28 вересня до служби порятунку «101» Житомирщини надійшло повідомлення від мешканців одного з будинків обласного центру про те, що їхня сусідка кличе на допомогу.

Як згодом стало відомо, літня жінка проживала в квартирі сама. Пораючись по господарству, бабуся послизнулась і впала у ванній кімнаті, проте встати самостійно вона вже не змогла. Господиня кликала на допомогу сусідів, але так як двері в оселю були зачинені зсередини, то ніхто не міг її врятувати.

Фахівці ДСНС за допомогою спеціального обладнання відкрили двері та запропонували викликати «карету» швидкої. Проте бабуся від неї відмовилась.

Цієї ж доби рятувальники ще раз виїжджали на подібний випадок. Підліток-дівчинка залишила вдома 5-річного братика та пішла в магазин. Дорослих вдома не було. Коли ж вона повернулася, то не змогла самостійно відчинити двері так як зламала ключ. Через пару годин намагань, вона звернулася за допомогою до сусідів, а ті, у свою чергу, до рятувальників.

Прибувши на місце події бійці ДСНС швидко справилися з поставленою перед ними задачею. В результаті пригоди постраждалих та травмованих не виявлено.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ