В Чернігівській області в ході ліквідації пожежі вогнеборці врятували двох людей

В Чернігівській області в ході ліквідації пожежі вогнеборці врятували двох людей

30.09.14 18:54 0 604
28 вересня о 18:07 у Чернігові до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир житлового будинку на двох господарів по вул. Правди. За викликом на місце події оперативно прибуло два відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста. На той момент вогнем була охоплена одна з кімнат помешкання та спостерігалося щільне задимлення. У захисних протигазах вогнеборці увійшли до палаючої оселі. Завдяки їх професійним та злагодженим діям о 18:32 пожежу було локалізовано, а о 19:19 остаточно ліквідовано. В ході гасіння із задимленого приміщення врятовано 63-річного господаря помешкання та його 58-річного знайомого. Власника будинку з діагнозом отруєнням чадним газом доставлено до реанімаційного відділення Чернігівської міської лікарні №2, а його товариш від госпіталізації відмовився, адже не постраждав.

Під час ліквідації пожежі не допущено розповсюдження вогню на інші кімнати помешкання та сусідські будинки. Врятовано матеріальних цінностей загальною вартістю майже 60 тис. грн.

Ймовірною причиною пожежі послужила власна необережність господаря під час куріння в нетверезому стані. Слід зазначити, що саме з цієї причини у лютому в помешканні вже виникала пожежа, проте господар висновків так і не зробив. Вогнем знищено диван, домашні речі, пошкоджено покрівлю та перекриття будинку.

У зв'язку з цим, рятувальники застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, особливо в нетверезому стані, ретельно гасіть недопалки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові не розминулися ...

КОМЕНТАРІ