Чернігівська область: рятувальники проводять профілактичні відпрацювання приватного житлового сектору громадян

Чернігівська область: рятувальники проводять профілактичні відпрацювання приватного житлового сектору громадян

30.09.14 09:20 0 605
На Чернігівщині спостерігається збільшення кількості пожеж у приватному житловому секторі громадян, а в умовах осінньо-зимового періоду ситуація набуває особливої гостроти. Основною причиною цьому є власна необережність громадян у поводженні з вогнем, порушення правил влаштування та експлуатації приладів опалення і електрогосподарства.

З огляду на це, 26 вересня рейдовою бригадою співробітників обласного Управління ДСНС проведено профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору громадян на території села Старий Білоус Чернігівського району. В ході роботи особлива увага приділялась помешканням громадян похилого віку, інвалідів, багатодітних і неблагонадійних родин. Під час подвірних обходів рятувальники разом із представниками виконавчого комітету сільської ради перевіряли стан приладів опалення та електромереж, вказували на наявні протипожежні недоліки, проводили інструктажі, під час яких роз’яснювали основні правила безпечної поведінки у побуті та вручали пам’ятки й листівки.

Такі практичні відпрацювання тривають по всій території області і направлені на те, аби звернути увагу населення більш відповідальніше ставитися до вимог правил безпеки у побуті, а, відповідно, зменшити кількість пожеж і трагічних випадків на них.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ