У Рівненській області у прокуратурі обговорено питання ведення статистики та Єдиного реєстру досудових розслідувань

У Рівненській області у прокуратурі обговорено питання ведення статистики та Єдиного реєстру досудових розслідувань

30.09.14 13:39 0 790
На засіданні колегії прокуратури Рівненської області під головуванням прокурора Рівненської області Сергія Кубрака обговорено стан організації роботи з питань статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) та нагляду за обліком кримінальних правопорушень.

Колегією було зазначено, що прокуратурою вжито усіх можливих заходів, спрямованих на належне ведення первинного обліку роботи, забезпечення достовірності статистичної звітності, дієвого нагляду за обліком кримінальних правопорушень.

Загалом це сприяло об'єктивному відображенню показників у звітності, забезпеченню достовірності відомостей про кримінальні правопорушення, осіб, які їх учинили, результатів досудового розслідування у ЄРДР.

З доповіддю виступив начальник відділу статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратури області Євгеній Мокрицький. Він детально зупинився на окремих проблемних питаннях, які ще виникають під час внесення органами досудового розслідування та працівниками прокуратури відомостей до ЄРДР та Єдиної системи статистики та аналізу роботи органів прокуратури України. А також він запропонував шляхи удосконалення повноти та достовірності первинного обліку роботи прокурора, статистичної звітності, обліку злочинів.

За результатами засідання колегії прокурорів зобов'язано забезпечити дотримання вимог обліково-реєстраційної дисципліни та достовірності статистичної звітності. З метою покращання роботи на даному напрямі прийнято відповідне рішення.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська спортсменка ...
Наступна новина: Прикарпатські школярі ...

КОМЕНТАРІ