У Рівненській області рівняни озброюються гранатами, тротиловими шашками та саморобними пістолетами

У Рівненській області рівняни озброюються гранатами, тротиловими шашками та саморобними пістолетами

30.09.14 14:43 0 814
У понеділок, першого вересня, близько 19:30, працівники УБОЗу УМВСУ в Рівненській області на бульварі Богдана Хмельницького виявили та вилучили у 37-річного чоловіка гранату Ф-1.

А четвертого вересня по вулиці Макарова 3, у 59-річного рівнянина — дві тротилові шашки типу «200», загальною вагою 387 грам, які відносяться до категорії «Вибухових речовин».

Правопорушникам оголосили про підозру за частиною1 статті 263 Кримінального кодексу України. Кримінальні провадження направили до суду. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

9 вересня близько 19:30 по вулиці Князя Володимира, 109 міліціонери виявили та вилучили у 33-річного рівнянина пістолет “Government”, калібру 8 мм. За результатом проведення судової балістичної експертизи встановили, що вилучений предмет є пістолетом переробленим саморобним способом.

— Чоловіку оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, — зазначив заступник начальника УБОЗ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Василь Ковальчук. — Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Працівники спецпідрозділу БОЗ проводять ряд оперативно-розшукових заходів, щоб встановити шляхи походження даних вибухових речовин, мети виготовлення вказаної зброї, а також інших фактів протиправної діяльності фігурантів.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ