Тернопільська область: за минулі вихідні виникло 7 пожеж до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

Тернопільська область: за минулі вихідні виникло 7 пожеж до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

30.09.14 12:31 0 674
27 вересня о 08:22 в місті Тернопіль на вулиці Лелі Українки виникла пожежа в гаражі. Внаслідок пожежі вогнем знищено лічильник та пошкоджено 4 м кв. облицювання стелі. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, під час гасіння врятовано автомобіль.

27 вересня о 19:50 в селі Острів Тернопільського району виникла пожежа в приватній бані. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яну вагонку на площі 40 м кв. та підвісну стелю на площі 12 м кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано житловий будинок.

27 вересня о 20:56 в місті Почаїв на вулиці Шевченка виникла пожежа в недіючій двоповерховій будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 2 м кв. та пошкоджено дерев’яну підлогу на площі 2 м кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста, врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 50 тисяч гривень.

28 вересня о 09:03 в місті Чортків на вулиці Незалежності на 4-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку виникла пожежа. Внаслідок пожежі вогнем знищено холодильник та речі домашнього вжитку, пошкоджено меблі та внутрішнє оздоблення кімнати. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано двома відділеннями чергового караулу 6-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано матеріальних цінностей орієнтовно на суму 300 тисяч гривень.

28 вересня об 11:10 в місті Тернопіль за адресою провулок Галицький виникла пожежа в недіючій одноповерховій житловій будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та покрівля будівлі на площі 70 м кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговими караулами 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, під час гасіння врятовано 1 будівлю.

28 вересня об 11:11 в селі Сухостав Гусятинського району в кімнаті житлового будинку виникла пожежа. Внаслідок пожежі вогнем знищено телевізор, тумбочку та м’яке крісло, пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговими караулами 22-го державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди села Яблунів, під час гасіння врятовано житловий будинок, всього матеріальних цінностей на суму 80 тисяч гривень.

28 вересня об 22:56 в селі Малі Загайці Шумського району в одному із господарств виникла пожежа піднавісу з сіном. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яний піднавіс та близько 3 т. грубих кормів. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Великі Дедеркали.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Куватиме на Рівненщині ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ