На Тернопіллі у зону АТО вирушає другий підрозділ батальйону "Січ"

На Тернопіллі у зону АТО вирушає другий підрозділ батальйону "Січ"

30.09.14 16:17 0 913
Незабаром у зону проведення антитерористичної операції із тренувального табору вирушає друга група бійців батальйону особливого призначення "Січ", щоби приєднатися до своїх побратимів, які захищають нашу землю від російського агресора.

Свободівці-січовики добре підготовлені, з високим бойовим духом, налаштовані захищати територіальну цілісність України. Як розповідає один із бійців батальйону особливого призначення "Січ" Василь Чашка, хлопці незабаром застосують набуті навички у реальних бойових умовах: "Пройшовши спеціяльний вишкіл, що тривав понад два місяці, ми вважаємо себе повністю готовими боронити нашу державу. У тренувальному таборі наставники перетворили нас зі звичайних хлопчаків у справжніх спецназівців, за що ми їм безмежно вдячні, адже без їхніх настанов, підтримки, досвіду і порад ми б не стали тими, ким зараз є.

Ще задовго до того, як я добровільно вступив у лави січовиків, зрозумів: ніхто війни не хоче, але найкращий мир – це виграна війна з російським окупантом. Після навчань у тренувальному таборі зробив висновок на майбутнє – або перемогти ворога, або покласті життя за Батьківщину! Я себе вважаю миротворцем, але якщо хтось замахнеться своєю брудною рукою на нашу землю – я зроблю все, щоб ту руку відрубати до плеча. Буду працювати до переможного кінця!"

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прикарпатські УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ