На Буковині молодик розгулював селищем з гранатою в кишені

На Буковині молодик розгулював селищем з гранатою в кишені

01.10.14 08:50 0 702
Працівникам Глибоцького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області місцеві мешканці повідомили, що бачили у хлопця пристрій, схожий на гранату.

Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення та перевірили отриману інформацію. І справді, у 23-річного мешканця Глибоцького району виявили та вилучили гранату РГО. Відомо, що матір хлопця нині перебуває на заробітках закордоном, та й сам він нещодавно звідти повернувся, - розповів начальник Глибоцького райвідділу Віталій Гросу.

Молодик визнає, що граната його. Каже, знайшов. Хлопець настільки зухвало себе поводив, що відкрито вихвалявся боєприпасом перед знайомими в одному із розважальних закладів. Наразі правоохоронці вилучили гранату та направили її на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З ініціативи депутата ...

КОМЕНТАРІ