В Чернівецькій області рятувальники відвідали вимушених переселенців зі східних регіонів

В Чернівецькій області рятувальники відвідали вимушених переселенців зі східних регіонів

01.10.14 12:38 0 696
29 вересня рятувальники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області відвідали гуртожиток Глибоцького професійного ліцею, в якому проживають 11 переселенців, 6 дорослих та 5 дітей, з Донецької області.

Практичними психологами Управління ДСНС України у Чернівецькій області були проведені психологічні бесіди з вимушеними переселенцями, в ході яких їм була надана необхідна консультаційна допомога. Рятувальники принесли для дітей фрукти та солодощі, а також провели з малечою арт- та казко-терапію. Малюнки дітей були насичені яскравими кольорами, що говорить про їх активність та відсутність переживань внаслідок пережитих подій. Під час бесіди із людьми було виявлено, що всі переселенці нормально адаптувались до нових умов соціального середовища. Також працівники Управління провели роз’яснювальну роботу з людьми щодо важливості щоденного дотримання правил пожежної безпеки.

Проведена робота показала, що для покращення адаптації переселенців до нових умов життя, необхідно і надалі надавати допомогу людям, які переживають тяжкі моменти свого життя, а роз’яснювальні бесіди з питань пожежної безпеки сприяють профілактиці виникнення надзвичайних подій.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Безробітній львів'янин ...

КОМЕНТАРІ