Чернівчанина обікрав гість

Чернівчанина обікрав гість

01.10.14 17:37 0 742
22-річний молодик запросив до себе додому свого 24-річного товариша. Після добрячих посиденьок господар не дорахувався 100 євро.

Напередодні друзі відпочивали разом. І зловмисник бачив, що у його молодшого товариша є гроші. І чималі. Продовжили свою гулянку молодики вдома. І зловмисник вирішив не йти з гостей із порожніми руками. Прихопив із собою грошенят.

Вранці господар ще не знав про крадіжку. Тож спокійно зібрався та поїхав у справах. Він був впевнений, що у нього в гаманці є добряча сума. Але коли прийшов час розраховуватися по роботі, виявилася недостача. Тоді хлопець звернувся до міліціонерів.

Правоохоронці швидко вийшли на слід зловмисника. Встановлено, що він раніше вже був судимий за майнові злочини. У скоєному молодик зізнався. Каже, роботи немає, тож спокусився на «легкі» гроші.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Також хлопця перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопіль: галицький ...

КОМЕНТАРІ