Волинський учень виборов бронзову медаль на Міжнародній олімпіаді з географії

Волинський учень виборов бронзову медаль на Міжнародній олімпіаді з географії

01.10.14 09:01 0 673
Воробей Роман Вікторович, учень 11 класу навчально-виховного комплексу “Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – колегіум Нововолинської міської ради“ - виборов бронзову медаль у Міжнародній учнівській олімпіаді з географії, яка з 21 по 29 вересня цього року проходила у м. Сантандер (Іспанія). Роман, виконавши всі теоретичні завдання англійською мовою та успішно справившись з практичним етапом олімпіади.

Роман – багаторазовий переможець Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії, турнірів юних фізиків, хіміків, істориків, правознавців, стипендіат голови Волинської обласної державної адміністрації. Перші перемоги здобув на міських олімпіадах ще у 7 класі. Починаючи з 9 класу, перемагав на фінальних етапах Всеукраїнської олімпіади з географії.

Переможця підготувала вчитель географії Нововолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 – колегіуму, Заслужений учитель України Горбач Алла Євгеніївна.

Першим вихованцем цього талановитого педагога, за словами наставників, який переміг на Міжнародній олімпіаді з наук про Землю, був Дричик Владислав, якого визнано кращим учнем Волині 2012 року, людиною року Волинського краю у номінації " Юний талант року".

Вітаємо юного таланта з високою нагородою та зичимо нових перемог!

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 1 жовтня – День жалоби у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ