Володимир Гунчик: Найскладніші завдання обласна влада завжди покладала на машинобудівників

Володимир Гунчик: Найскладніші завдання обласна влада завжди покладала на машинобудівників

01.10.14 13:11 0 736
В обласному центрі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників машинобудівної промисловості. З професійним святом працівників галузі привітали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, Луцький міський голова Микола Романюк, голова Волинської торгово-промислової палати Надія Мотронюк.

“Машинобудування відіграє важливу роль у соціально-економічному розвитку області. На галузь дає майже 20% загального обсягу реалізації промислової продукції регіону. За січень – серпень цього року реалізовано продукції машинобудування на суму 1,4 млрд грн. У галузі працює понад 8 тис. працівників.Машинобудівницто - одне із найпотужніших експортних потенціалів. Продукція волинських машинобудівників продається у всьому світі” - підкреслив Володимир Гунчик.

“Найскладніші завдання обласна влада завжди покладала на працівників машинобудівної галузі. Мені, як людині, що 30 років віддала роботі цій сфері, дуже приємно вітати вас з професійним святом. Я знаю - це нелегка праця, але ви є тими людьми, які повсякденно примножують здобутки області”, - наголосив голова облдержадміністрації.

“Ви представляєте галузь промисловості, яка постійно задає тон, допомагає економіці не лише області, але й всієї держави”, - зауважив міський голова Микола Романюк.

Голова Волинської торгово-промислової палати Надія Мотронюк підкреслила, що машинобудування здійснює величезний обсяг робіт. “Наша сила і могутність — у нашому розвитку”, - зазначила вона.

Кращим представникам галузі вручили почесні відзнаки облдержадміністрації, Луцької міської ради та Волинської торгово-промислової палати.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ