Луцьк: благодійна акція «За мир і сонце на планеті!»

Луцьк: благодійна акція «За мир і сонце на планеті!»

01.10.14 17:46 0 782
У рамках святкування Всеукраїнського дня Дошкілля спільно з дітьми, родинами вихованців, педагогами, представниками громадської організації "Волинь-ОМЕП", студенти СНУ імені Лесі Українки провели благодійну акцію «За мир і сонце на планеті!», що відбулася 28 вересня на базі Волинського обласного театру ляльок.

Для учасників свята було організовано виставку-продаж мистецьких виробів, представлених педагогами ДНЗ, виставку малюнків на тему: «Діти Луцька – за мир та єдність", майстер-класи з плетіння косичок та малювання прапорців на щічках, що проводили студенти СНУ імені Лесі Українки. Було створено колективний малюнок «За мир і єдність в Україні!». Усіх присутніх люб'язно частували смачними солодощами.

Для дорослих були відкриті благодійні скриньки для підтримки миру в Україні. Протягом акції зібрано кошти у сумі 3700 грн, що будуть передані у волинський осередок Спілки ветеранів Афганістану для учасників АТО. На святі діти в українських вишиванках, з прапорцями у руках збудували сонечко, яке завжди буде зігрівати нашу планету і стане символом єдності, миру та любові! З вуст дітей звучали гасла: “Нехай завжди на нашій планеті буде СОНЦЕ!”, “Нехай завжди на нашій планеті буде МИР!”, “Нехай завжди у всі віки будуть ЩАСЛИВІ ДІТИ!”.

На завершення учасниками дійства підтримана ініціатива громадської організації "Волинь-ОМЕП" щодо проведення акції «Передай свою іграшку дошкільникам зі сходу!».

Управління освіти міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: галицький ...
Наступна новина: Свободівець Андріян Гутник ...

КОМЕНТАРІ