У Волинській області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представниками Проекту “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”

У Волинській області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представниками Проекту “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”

01.10.14 14:19 0 721
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представниками Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, на чолі з Міжнародним менеджером Джейсінгхом Сахом.

Сторони обговорили реалізацію в області цього проекту, втілення якого дасть можливість самореалізуватися громадам для покращення умов життя. Реалізація проекту — за рахунок Європейського Союзу та місцевих бюджетів.

Володимир Гунчик подякував партнерам за співпрацю в двох попередніх етапах програми та висловив готовність волинської громади до спільної роботи і в третій фазі.

“Підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, співпраця з міжнародними організаціями - яскраве підтвердження підтримки Президента, Уряду, Верховної Ради України - розширеної співпраці зі світовими інститутами”, - наголосив голова ОДА під час розмови .

“Втілення Проекту дає можливість підвищити рівень влади та залучити до співпраці молодь та громадські організації. Це - ще один крок інтеграції України у світову спільноту”, - підкреслив Володимир Гунчик.

Голова обласної ради Валентин Вітер зауважив, що завдяки такій співпраці - місцеві громади мають можливість відчути перші кроки до самореалізації та децентралізації влади. “Дякую, що сприймаєте Україну, як рівноправну європейську державу”, - сказав він.

Міжнародний менеджер проекту Джейсінгх Сах відзначив активність волинської громади і підкреслив, що подальша співпраця буде відбуватися у трьох напрямках: спільне управління, організація громад та покращення життя людей. Також з акцентував увагу на тому, що в такий нелегкий для України час, були змінені умови співфінансування проекту. Відтепер 70% - оплачуватиме Європейський Союз, а 20-25% - місцеві бюджети Волині.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик подякував представникам Проекту за розуміння та підтримку.

Прес-служба облдержадміністрації

.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбудеться громадське ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ