Звітно-виборна конференція Федерації футболу міста Луцька

Звітно-виборна конференція Федерації футболу міста Луцька

01.10.14 10:51 0 709
Відбулася чергова звітно-виборна конференція Федерації футболу міста Луцька. Основним питанням, яке розглядалось на засіданні, було - вибори голови футбольної федерації нашого міста. Участь у роботі конференції брав голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

З підсумками роботи федерації за період з 2010 по 2014 рік прозвітував перед делегатами конференції її голова Василь Кохановський.

У своїх виступах члени федерації відзначили позитивні зрушення у роботі громадської організації, активізацію роботи з проведення змагань серед дітей та дорослих. Акцентували увагу промовці і на якості проведення чемпіонату міста Луцька, який з відкритого переріс у повноцінний міський. Відзначено і здобутки ветеранів футболу міста Луцька, які в останні роки добиваються хороших результатів на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Не обійшлося і без критичних зауважень на адресу федерації щодо роботи по окремих напрямках і по арбітражу матчів.

Підсумувавши та позитивно оцінивши роботу федерації футболу міста Луцька за період 2010-2014 рр., члени конференції одноголосно обрали головою федерації футболу м. Луцька Василя Кохановського, заступниками голови – Сергія Богунова та Володимира Гащина з функціями виконавчого директора.

Також було обрано і органи футбольного правосуддя – дисциплінарний комітет, який очолить заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Андрій Мороз. До складу комітету також увійшли: Юрій Волинець - голова комітету по фізичній культурі та спорту та Ігор Школьний - голова комітету арбітрів федерації футболу Волині.

До складу апеляційного комітету були запропоновані і затверджені ветерани Волинського футболу: Рупчев Станіслав Кирилович, Гащин Володимир Дмитрович і Корнелюк Ростислав Євгенович.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ