Волинська область: у Луцькому районі тривають рейди з попередження пожеж у житловому секторі

Волинська область: у Луцькому районі тривають рейди з попередження пожеж у житловому секторі

01.10.14 15:07 0 688
З початку року на території Волинської області зареєстровано 748 пожеж, внаслідок яких загинула 31 особа, з них 4 дітей та 25 чоловік травмовано. 90 % пожеж виникло в житловому секторі, де проживають соціально незахищені громадяни. Вони найчастіше і стають винуватцями різних надзвичайних ситуацій.

Аби запобігти виникненню пожеж та загибелі на них громадян працівники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС у Волинській області провели відпрацювання населених пунктів на території Боголюбської сільської ради, куди входять три села: Боголюби, Тарасове та Богушівка.

Під час рейду інспектори вчили соціально незахищених громадян правилам пожежної безпеки, провели інструктаж під розпис у спеціальному журналі. Окрім того, розповіли про дії на випадок пожежі, вручили пам’ятки з правил пожежної безпеки, а також у домоволодіннях вказали власникам на недоліки з протипожежного захисту.

Шановні волиняни! Допоможіть своїм рідним та близьким, сусідам – перевірте в оселях справність приладів опалення та електрогосподарства, приведіть їх у належний протипожежний стан. Ці не складні, але вкрай необхідні заходи убезпечать і збережуть життя людей, які Вам не байдужі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Жителі зі Сходу України ...

КОМЕНТАРІ