У Волинській області бійці роти патрульної служби міліції "Світязь" отримали нову амуніцію та автомобіль ,

У Волинській області бійці роти патрульної служби міліції "Світязь" отримали нову амуніцію та автомобіль ,

01.10.14 12:36 0 822
Народні депутати України Ігор Єремеєв та Степан Івахів у рамках акції «Збережи життя солдату» презентували волинським правоохоронцям найнеобхідніше – бронежилети, кевларові каски, спецодяг та автомобіль «Мітсубіші».

Ідея надати своїм землякам допомогу у народних обранців виникла відразу після того, як дізналися про те, що хлопці зі «Світязю» побували у самісінькому іловайському пеклі. Саме там була знищена вся амуніція і запаси бійців.

Таким чином хлопці вже отримали 25 комплектів бронежителів, кевларових касок, спальних мішків, карематів, комплектів одягу, бушлати, балаклави та спеціально обладнаний позашляховик «Мітсубіші».

Під час зустрічі із представниками «Світязю» нардепи запевнили, що протягом тижня забезпечать необхідної амуніцією всіх бійців підрозділу, а це – 75 осіб. Окрім того, запрезентують спеціалізоване армійське взуття, приціли нічного бачення, ще один автомобіль і талони на дизпаливо.

– Таким чином ми намагаємося забезпечили наших хлопців усім, аби вони могли виконувати поставленні завдання на Сході держави, – зауважив Ігор Єремеєв.

Своєю чергою Степан Івахів наголосив, що вони разом із колегою роблять те, що й усі свідомі українці:

– кожне село збирає гроші на бронежилети та одяг хлопців. Це наш громадянський обов'язок.

Командир роти патрульної служби міліції «Світязь» Олександр Фацевич розповів про долю тих хлопців, які зникли безвісти та отримали поранення, а також подякував благодійникам і запевнив: усі працівники підрозділу готові знову стати на захист власної Батьківщини.

А тим часом бійці приміряли новенькі каски і бронежилети та оглядали подарований автомобіль.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ