В Закарпатській області берегівські правоохоронці здійснювали охорону громадського порядку під час візиту прем'єр - міністра Угорщини Віктора Орбана

В Закарпатській області берегівські правоохоронці здійснювали охорону громадського порядку під час візиту прем'єр - міністра Угорщини Віктора Орбана

01.10.14 08:37 0 669
26 вересня, місто Берегово відвідав прем'єр–міністр Угорської Республіки Віктор Орбан. Іноземний гість узяв участь у святкових заходах з нагоди відкриття навчального року у Закарпатському угорському інституті ім.Ракоці та завітав до реформаторської церкви, де відбувалося Богослужіння.

Вже напередодні заходу начальник місцевої міліції Микола Кириця довів до особового складу розстановку сил на маршрутах слідування іноземної делегації. На охорону громадського порядкубуло задіяно більше 60 відсотків особового складу райвідділу.

Перевіряв готовність співробітників Берегівського райвідділу міліції до забезпечення покладених обов'язків щодо охорони громадського порядку під час урочистих заходів начальник управління громадської безпеки УМВС області підполковник міліції Ярослав Лебович, який особисто контролював дії працівників міліції під час забезпечення громадського порядку.

З метою недопущення порушень громадського порядку та швидкого реагування в разі необхідності, на базі Берегівського райвідділу міліції були створені посилені оперативно-слідчі групи та оперативні штаби.

Допомогу місцевим правоохоронцям у забезпеченні безпеки дорожнього руху і безперешкодного проїзду на маршрутах пересування автомобілів іноземної делегації надавали шістнадцять співробітників УДАІ області та чотири екіпажі супроводу автомобілів спеціального призначення.

Візит прем'єра Угорщини до Берегова тривав чотири години. Учасниками заходів за участю іноземного гостя стало кілька тисяч осіб. Начальник Берегівського РВ УМВС Микола Куриця зауважив, що правоохоронцям вдалося гідно виконати покладені на них обов'язки щодо охорони громадського порядку. В результаті злагоджених і професійних дій міліціонерів під час заходу не допущено вчинення жодного правопорушення та надзвичайної події.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: на ...

КОМЕНТАРІ