У Хмельницькому відбулися змагання з рукопашного бою серед працівників міліції

У Хмельницькому відбулися змагання з рукопашного бою серед працівників міліції

01.10.14 10:53 0 849
Правоохоронці змагалися у 3 вагових категоріях і показали справді високий рівень фізичної підготовки та тактики ведення бою.

За ініціативи начальника обласного управління внутрішніх справ Олександра Розізнаного в навчальному центрі УМВС відбулися змагання з рукопашного бою серед працівників міліції. У турнірі взяли участь бійці спецпідрозділу «Богдан», управління Державної служби охорони, спеціальної роти міліції (колишній «Беркут»), а також працівники Хмельницького міського та районного відділів міліції. Загалом — більше 20 чоловік.

Змагання відбувалися у 3-ох вагових категоріях: до 75 кг, до 85 кг та понад 85 кг. В результаті запеклої боротьби перемогу в категорії до 75 кг здобув молодший лейтенант міліції із спецроти «Богдан» Олександр Щельніков, у категорії до 85 кг на найвищому щаблі п'єдесталу пошани опинився лейтенант міліції Віталій Гурільов із Хмельницького райвідділу міліції, а найкращим у категорії понад 85 кг став лейтенант Сергій Шкварелюк із спеціальної роти міліції. Усі переможці та призери змагань отримали почесні грамоти.

— Приємно було побачити, що хлопці за своєю фізичною підготовкою, вміннями та навичками таки дійсно відповідають вимогам, які до них висуваються, — зазначив, підводячи підсумки змагань, начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Українець Арановський серед ...

КОМЕНТАРІ