У Львівській області у Червонограді правоохоронці не допустили порушень громадського порядку під час святкування Свята осені

У Львівській області у Червонограді правоохоронці не допустили порушень громадського порядку під час святкування Свята осені

01.10.14 13:52 0 714
Працівники Червоноградського міського відділу міліції 28 вересня забезпечили охорону громадського порядку під час святкування у м. Червонограді Свята осені.

У Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка навчальні заклади та підприємства міста мали змогу представити в оригінальних експозиціях дари природи, зібраний урожай та квіти. Також у заходах взяли участь садоводи, аматори-флористи, майстри з ужиткової творчості.

Свято розпочалося з концерту на літній сцені, де прозвучали твори патріотичної тематики, а також гості мали можливість відвідати ярмарок-продаж. Зокрема, виставка на тему «За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ!» тривала три години.

Мешканці та гості м. Червонограда змогли придбати на святі вироби з природних матеріалів, різні композиції. Усі зібрані на святі кошти підуть на підтримку українських солдатів у зоні АТО.

Під час святкування даних заходів працівники міліції забезпечили громадський порядок.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоногардського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополян просять ...
Наступна новина: ДТП на Волині: травмувалися ...

КОМЕНТАРІ