На Тернопільщині відбувся святковий ярмарок для підтримки наших бійців у зоні АТО

На Тернопільщині відбувся святковий ярмарок для підтримки наших бійців у зоні АТО

01.10.14 08:27 0 727
Борщівська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з учнями навчальних закладів організувала благочинний концерт за участі народних аматорських колективів та окремих виконавців району. На заході зібрали кошти для закупівлі амуніції і речей першої необхідності нашим військовослужбовцям у зоні проведення антитерористичної операції.

На благочинному ярмарку гості свята мали змогу поласувати домашньою випічкою і запашним українським борщем. Після спільної молитви за Україну, за здоров'я героїв у зоні АТО, за спокій у нашій державі, вихованці будинку дитячої творчості виконали патріотичну раптівку, виклавши з національної символіки карту України та слово "МИР".

Голова районної державної адміністрації свободівець Ярослав Галяс привітав усіх присутніх, подякував за активну участь в організованих акціях й лотереях, зібрані кошти з яких заплановано використати на закупівлю засобів індивідуального захисту бійцям, учасникам бойових дій на Сході України, вихідцям з Борщівського району.

"Кожна гривня, виручена з сьогоднішнього концерту та ярмарку, буде використана на потреби наших хлопців, які ціною свого життя і здоров'я оберігають спокій решти України. Ми вдячні усій громаді Борщева за активну участь у святі. Я впевнений, що у такий приємний для кожного з нас спосіб буде захищено не одного солдата. І гадаю, що такі ярмарки потрібно проводити якнайчастіше", – зазначив свободівець Ярослав Галяс.

На святі побувала і заступник голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Марія Чашка.

"Приємно бачити таку велику кількість небайдужих людей, які здатні допомогти нашим героям. Я вдячна членам Борщівської районної організації ВО "Свобода", які на належному рівні провели цей захід. Сподіваюся й надалі націоналісті створюватимуть такі заходи, щоб максимально залучити людей до підтримки наших земляків на сході", – зазначила свободівка Марія Чашка.

Після закінчення концерту зібрані кошти у сумі 144 тис. було передано громадському волонтерському рухові для закупівлі усього необхідного для бійців у зону АТО. Зі словами щирої вдячності до присутніх звернулись учасники бойових дій на Сході України, які розповіли про будні бійців та їхні основні потреби. Їм було передано листі підтримки і вдячності солдатам, які виборюють незалежність й відстоюють суверенітет нашої держави

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ