На Тернопіллі підгаєцька районна організація ВО "Свобода"подбала про благоустрій рідного краю

На Тернопіллі підгаєцька районна організація ВО "Свобода"подбала про благоустрій рідного краю

01.10.14 10:12 0 887
Підгаєцька районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з головою Олександрою Кидонь активно підтримують і допомагають своїм односельчанам, які чи не щодня звертаються до організації з різноманітними проблемами та пропозиціями. Свободівці неодноразово допомагали землякам матеріяльно та гуманітарно: надавали кошти, продукти харчування, одяг, засоби особистої гігієни та медикаменти людям, які потребують першої необхідної допомоги, а також сприяли з оформленням соціяльних виплат. У районі чимало незабезпечених сімей, тому пріоритетне завдання для свободівців Підгаєцької районної організації – підняття їхнього загального рівня життя.

Зокрема, свободівка, голова Підгаєцької районної організації Олександра Кидонь звернулася до Бучацької метеослужби з пропозицією відремонтувати старий повалений міст у селі Сільце Підгаєцького району. Кладка, яка ще була побудована у 70-х роках минулого століття, проходить через річку Коропець.

"Я звернулася з вимогою демонтувати старий міст і побудувати на його місці новий. За сприяння районних депутатів-свободівців ми зуміли наполягти на тому, щоб повністю відновити кладку через річку. Це дуже важливо, адже люди не мали змоги дістатися до села Сільце. Після того як відремонтували міст, у них є можливість швидко та зручно дістатися місця призначення", – зазначила голова Підгаєцької районної організації "Свободи" Олександра Кидонь.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителі зі Сходу України ...
Наступна новина: В Чернівецькій області 1.10 ...

КОМЕНТАРІ