На Тернопіллі свободівці Козівської районної організації передають допомогу нашим військовим

На Тернопіллі свободівці Козівської районної організації передають допомогу нашим військовим

01.10.14 14:30 0 786
26 вересня 2014 року члени Козівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" зібрали допомогу для потреби наших військовослужбовців, які захищають територіяльну цілісність України у зоні антитерористичної операції.

Серед наданого бійцям: картопля, крупи, макаронні вироби, хліб, вода, консервовані овочі та варення, а також нижня білизна, шкарпетки та засоби особистої гігієни: зубна паста, шампунь, гелі для миття, пінки для гоління тощо. Також націоналісті передали речі першочергової необхідності, зокрема, медикаменти: аптечки, еластичні та гіпсові бинти, мазі, різноманітні пігулки; теплий одяг та речі для обігріву: светри, куртки, шапки, рукавиці, каремати, намети і плащові накидки. Гуманітарна допомога щодня лише накопичуються як від небайдужих людей, так і безпосередньо від місцевих свободівців.

"Козівська районна організація ВО "Свобода" спільно з громадою району не зупинятимуться на півдороги. Націоналісті щодня залучатимуть усі можливі сили та засоби задля того, щоб підтримати наших хлопців, які воюють за щасливе майбутнє, суверенітет, цілісність і незалежність України!" – зазначив голова Козівської районної організації ВО "Свобода" Олександр Лазарчук.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська міліція ...
Наступна новина: Волинські аграрії ...

КОМЕНТАРІ