На Тернопіллі державтоінспектори оперативно розшукали двох автовикрадачів

На Тернопіллі державтоінспектори оперативно розшукали двох автовикрадачів

02.10.14 10:39 0 738
Днями на території області сталося два викрадення транспортних засобів. Обидва злочини розкриті за гарячими слідами.

Одне з повідомлень про незаконне заволодіння автомобілем марки «ВАЗ-21007» надійшло до чергової частини міськвідділу міліції 29 вересня близько 4 год. З'ясувалося, що власник легківки – таксис, а неприємна пригода із ним сталася на стоянці біля центральному автовокзалу Тернополя.

Пізно вночі до автівки потерпілого підійшла компанія чоловіків. Клієнти попросили завести їх до Теребовлі, на що водій охоче погодився. От тільки аби доставити усіх пасажирів до місця призначення, був потрібен іще один транспортний засіб. Допоки потерпілий шукав колегу, який би взяв замовлення, його автомобіль рушив з місця.

Повідомлення про незаконне заволодіння транспортом терміново було передано нарядам ДПС ДАІ, які тієї ночі несли службу на шляхах області. Завдяки оперативній та злагодженій роботі викрадача було затримано на одній з центральних вулиць Теребовлі. Зловмисником виявився 47-річний місцевий житель. Аби завести автівку, він скористався ключем, який власник залишив у замку запалювання.

Того ж дня за свою безпечність поплатився ще один автовласник. Інформацію про подію зафіксували правоохоронці Бучацького району. Біля 16 години до них звернувся житель села Нові Петлеківці. Чоловік повідомив, що його автомобілем марки «Фольксваген Т4» незаконно заволодів знайомий.

Цей злочин також вдалося оперативно розкрити. Викрадача працівники ДПС УДАІ УМВС України в області затримали у Чорткові.

УДАІ УМВС України в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лешек Мондзік привіз до ...
Наступна новина: Уряд поки що не планує ...

КОМЕНТАРІ