На Хмельниччині зміни до обласного бюджету як запорука забезпечення належного рівня життєдіяльності населення

На Хмельниччині зміни до обласного бюджету як запорука забезпечення належного рівня життєдіяльності населення

02.10.14 13:23 0 679
Під головуванням голови обласної державної адміністрації Леоніда Пруса, за участі заступників голови та керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації відбулось засідання колегії облдержадміністрації щодо внесення змін до обласного бюджету на 2014 рік.

З настанням зимового періоду та у зв'язку з збільшенням ціни на газ актуальним питанням, є збереження тепла у будинках та паралельне підключення (заміна) на твердопаливні котли. Будь-які зміни потребують додаткових витрат, тому у вирішенні вищезазначеного питання потрібно збільшити резервний фонд.

Іншим важливим аспектом, який враховано під час внесення змін до бюджету, є забезпечити заклади охорони здоров'я коштами на закупівлю медикаментів, заміну літніх шин на зимові для 48 автомобілів швидкої допомоги, забезпечити паливно-мастильними матеріалами для безперебійної роботи центрів екстреної медичної допомоги.

Підбиваючи підсумки засідання колегії, голова обласної державної адміністрації Леонід Прус наголосив, на необхідності виділення коштів для забезпечення теплом соціальних та лікувальних закладів.

“Збільшення цін на енергоносії обґрунтовує потребу у внесенні змін до бюджетів для належного забезпечення бюджетних установ всіма видатками, у тому числі, на заробітну плату працівників. Крім цього, виділення субвенцій з обласного бюджету для районів з метою впровадження енергозберігаючих заходів, зокрема встановлення енергозберігаючих котлів.” – зазначив Леонід Іванович.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: мистецький проект ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ