На Хмельниччині за лічені хвилини правоохоронці затримали викрадений "Mercedes-Benz"

На Хмельниччині за лічені хвилини правоохоронці затримали викрадений "Mercedes-Benz"

02.10.14 08:47 0 621
Близько пів на четверту ночі до Дунаєвецького райвідділу міліції зателефонував 35-річний житель райцентру та повідомив, що його обікрав приятель — відібрав автомобіль «Mercedes-Benz», близько 5 тисяч гривень та два мобільні телефони.

Працівники Державтоінспекції спрацювали оперативно і за декілька хвилин затримали зловмисника, яким виявився 40-річний житель одного із сіл району, який уже неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Як з'ясувалося в ході слідства, давні знайомі весь вечір сиділи у міському кафе та випивали. Скориставшись безпорадним станом свого друга, зловмисник вирішив покататися на його автомобілі «Mercedes-Benz». Він заволік власника у машину та, від'їхавши за місто, залишив його біля дороги у безпорадному стані, при цьому професійно «пройшовся» по кишенях та забрав усі кошти та два мобільні телефони, а потім поїхав містом.

Через кілька годин потерпілий отямився, і, зрозумівши, що опинився на вулиці без машини, грошей та телефонів, пішов шукати допомоги у таксистів, звідки і подзвонив до міліції.

Повідомлення одразу було передано працівникам ДАІ і вже за кілька хвилин вони вийшли на слід зловмисника, який рухався на викраденому автомобілі у напрямку Хмельницького. Побачивши, що його наздоганяють вартові доріг, крадій заїхав на АЗС та, залишивши автомобіль, кинувся втікати, проте одразу ж був затриманий працівниками міліції. Усі викрадені речі були виявлені під час обшуку зловмисника.

Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ігор Гринів «Давайте ...

КОМЕНТАРІ