Військовий повернувся додому із зони АТО, щоб взяти шлюб та охрестити сина

Військовий повернувся додому із зони АТО, щоб взяти шлюб та охрестити сина

02.10.14 14:01 0 663
Боєць 24-ї бригади повернувся додому із зони АТО, щоб підтвердити світське одруження церковним шлюбом і охрестити сина-первістка, який народився, коли тато був на Сході. Військовий перебуватиме у відпустці лише 10 днів, а потім знову повернеться на фронт. Хрещеного батька для малюка теж ненадовго відкликали з фронту.

Про це йдеться у сюжеті журналіста програми новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Юлії Бухтоярової.

Боєць 24-ої бригади Святослав вірив, що встигне повернутися з війни до пологів дружини. Однак, про те, що став батьком, дізнався в окопі на Донбасі. Каже, від щастя навіть кулі стали не страшними. Тоді повернувся додому у коротку відпустку та вирішив за цей час охрестити сина. За хрещеного узяв двоюрідного брата, який приїхав із зони АТО лише на один день.

«Командира мого загону ця звістка розчулила до сліз. Мені ж постійно думалось про момент зустрічі: коли побачимось і я нарешті візьму сина на руки», – розповідає військовий Святослав.

Поки знову не довелося їхати на фронті, чоловік запропонував нареченій піти під вінець. Адже пара не встигла взяти шлюб до поїздки на Схід.

«Я не знала, куди він їде. Він запевняв мене, що перебуває у безпечному місці. Я тоді була на другому місяці вагітності. Ми вже розписалися, а шлюбу взяти не встигли», – пригадує наречена Ірина.

Весілля відгуляли за кілька днів після хрестин. Скромно, без фати та білої сукні. Та сама наречена про це не шкодує. Мовляв, мріє не про пишне святкування, а про те, щоб чоловік був поруч.

«Зараз непростий час, і ці події відбиваються на нашому житті. Приємно, що люди знаходять час, навіть у такій маленькій перерві охрестити дитину і взяти шлюб», – вважає священник о. Степан Сус.

Тепер молода пара разом насолоджується кожною хвилиною і намагається жити звичайним життям – без війни. Адже сімейному щастю боєць радітиме не довго. Вже у п’ятницю він знову вирушає на Схід. На скільки затримається цього разу – невідомо.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Михайло Головко допоміг ...

КОМЕНТАРІ